Dataspill

Tips til å nyte spill på best mulig måte

Det å lene seg tilbake etter en lang dag på jobben, eller en lang uke til og med, er nesten helt uslåelig. Allikevel er det sjeldent det å nødvendigvis slappe av med søvn og ro som er vår favoritt her. Vi nordmenn elsker nemlig å spille for underholdningens skyld, og derfor investerer vi milliarder av kroner i denne industrien hvert år. Enten det er for gambling spill, som nok er vår favoritt, eller ren og skjær underholdning i form av gaming, så er dette utvilsomt et område som har sett stor vekst over årene.

Kanskje aller størst har veksten innen mobil- og nettbrettspill vært. Der en i den tidlige fasen for videospill kun så for disse i spillehallene, så har teknologien utviklet seg dit hen at en kan nyte selv de beste spillene på en enhet som kan holdes rett i håndflaten. Enten du sitter hjemme og er komfortabel på sofaen, eller om du skviser deg inn i et sete på bussen, så kan du altså nyte de såkalte appene og game akkurat når du vil. Men hvordan nyter du egentlig spillene på aller best mulig måte, det være seg om det er casino og gambling spill eller simpelthen bare gaming?

Mobilspill

Hold orden i rekkene

Det kanskje aller største problemet med mobilspill er at det er lett å samle på disse. De fleste er tross alt gratis, og for de som har en kostnad knyttet til seg er det dessuten ofte en veldig lav kostnad. Dermed ender de aller fleste av oss opp med en stor mengde spill på mobilene våre. Selv om spillene sjeldent er altfor store, og dagens mobiler har god kapasitet, så kan dette svekke opplevelsen ganske betraktelig. Dette gjelder da både organisatorisk opplevelse, så vel som hastigheten på den aktuelle mobiltelefonen.

Dermed er det et godt tips å holde orden i rekkene. På moderne mobiler tar det ikke mer enn et par sekunder å slette en app eller et spill fra mobilen. Dersom en bare tar en liten titt på hvilke apper og hvilke spill en ikke lenger bruker, så kan dette fort spare deg for både mye plass, så vel som stor frustrasjon med å ikke ha muligheten til å finne frem. En ryddig mobil er en bedre mobil rett og slett, og det å holde orden i rekkene vil også ha en meget positiv innflytelse på måten du nyter gaming på mobilen. Dette gjelder selvfølgelig også på iPad og andre nettbrett!

Få en raskere datamaskin

Fra de mindre enhetene i mobiler og nettbrett, og til de større enhetene i datamaskiner, slik som Mac, så er det liten tvil om at det viktigste ved gaming på datamaskinen er hastigheten. Dette handler kanskje mer om FPS i skytespill enn det handler om å unngå frustrasjonen, men sistnevnte kan også være viktig for enkelte. En rask datamaskin får en først og fremst ved å velge gode spesifikasjoner for elementer slik som prosessoren, RAM-brikkene, osv.

Allikevel er ikke dette alltid nok. De fleste datamaskiner, da kanskje spesielt Mac, pleier å bli tregere med tiden. Dette skyldes naturligvis kontinuerlig bruk, men mye ligger også i hvordan disse datamaskinene samler opp unødvendige filer, og ikke minst skadelige filer. Du kan laste ned programvare som fjerner unødvendige filer i dag og gjøre din Mac som ny igjen. Med MacKeeper ”rengjør” du nemlig din Mac, slik at det som er av unødvendige og skadelige filer ikke påvirker opplevelsen til dine spill.

En raskere Mac

Gå forbi de essensielle elementene

Så snart dine enheter fungerer skikkelig, så er det på tide å gå forbi de helt essensielle sakene. Når datamaskinen fungerer optimalt, så kan du for eksempel investere i godt gaming utstyr. Her finnes det diverse alternativer som du kan benytte deg av. Enten du virkelig skal game, eller bare spille på noen automater over nett, så kan det lønne seg med en god gamingstol. Disse er dessuten designet for å bli sittet i over flere timer i strekk. Dermed skal du ikke føle på det dersom du blir sittende bom fast i stolen over en lengre periode, da din rygg faktisk ikke vil ha noe i mot det, i kontrast med tidligere stoler.

Dessuten er det annet utstyr som virkelig er verdt å se på mulighetene for å investere i. Noe så enkelt som en data mus som er egnet for mange timer med spill kan lønne seg. Med mindre du skrur på autospinn, eller har noen andre som tar skuddene for deg i gamingen, så er det opp til deg å klikke i nærmest det uendelige. Da kan det lønne seg med en responsiv og ikke minst komfortabel mus. Sist men ikke minst er et godt tastatur minst like viktig i denne prosessen, så her er det verdt å legge inn en god del midler.

Når du virkelig skal nyte spillene på best mulig måte

Når datamaskinen fungerer optimalt, og du har alt det fancy gamingutstyret på plass, så er det i grunn bare noen få ting som kan gjøre opplevelsen mer ultimat. Her er det så klart snakk om mat og drikke. For uten mat og drikke, så duger helten simpelthen ikke. En kan ikke bli millionær på spilleautomater uten riktig påfyll. Påfyllet kan komme i form av så mangt, men om en for eksempel spiller nettpoker, så er det få ting som slår en iskald øl og noen nøtter.

En kan også dra den helt ut og ta på seg dressen. Kanskje kan en til og med mikse en dry Martini i kjent James Bond stil for å legge til litt ekstra atmosfære. I grunn er det helt opp til deg. Så sant datamaskinen fungerer optimalt, og alt utstyret er på plass, så kan du investere i bonuseffektene som tar atmosfæren opp til det neste nivået. Så kan du jo også bare krysse fingrene samtidig for at spillene går dit hen du ønsker at de skal gå, for den beste måten å nyte spill på er jo tross alt når du vinner de store gevinstene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *