Uncategorized

De populære reisetidene i sommeren er nå over for oss og vinteren står for tur, så om du er ute etter gode tilbud og direkte fly forbindelser for din neste destinasjon, så begynner det igjen å øke i konkurranse nå som vinteren står for tur.

Annonse. Du kjenner sikkert til flere tips og triks for hvordan du skal klare å få de beste bilettene, kjøpe de 30 dager før avreise, på en bestemt dag, også videre. Men det er ikke altid disse tipsene er helt til å stole på, og reisen blir dyrere enn man først hadde håpet for.

Men det finnes noen tips som kan være verdt å få med seg, og vi har valgt å nevne et par av dem for deg her så det blir lettere å finne billige flybiletter ved neste reise.

Følg godt med på reisetilbudene fly selskapet allerede har

Det er flere selskaper som løpende har forskjellige tilbud som gjør at du kan spare flere prosent på bilettene dine, og gjerne da om du bestiller innen et vist tidspunkt som de setter opp kampanjen på, eller at de legger ut et bestemt antall flybiletter til en rimelig pris. Men for å få til dette så krever det selvfølgelig at du følger godt med og registrerer deg til deres sider.

Siden disse avtalene krever at du svarer hurtig, så kan det være greit å ha litt ekstra kapital i baklommen om det ikke skulle gå som forventet. Prisene kan endre seg raskt, og det kan fort skje på bare få timer, så her handler det om å være kjapp! Ofte annonseres disse tilbudene gjerne i slutten av måneden, så det kan være lurt å vurdere å skaffe seg det ekstra kapitalet litt før det, i tilfelle uhellet er ute.
Les mer her om du vil vite hvordan du kan skaffe deg ekstra kapital.

Du følger kanskje  ikke noen spesifikke selskaper men det betyr ikke at du ikke kan få tak i nyttig informasjon om tilbudene deres. Du kan også bruke andre typer for søkemotorer for å finne frem til andre aktører som tilbyr billige turer, enten gjennom kjente selskaper eller egne.

Pass på å bestill fra de største flyplassene og gjerne også på upopulære dager

Prisen for å fly midt i uken er langt mer billigere enn i helgene, og om du har en litt fleksibel timeplan, så er det lulig for deg å spare gode penger ved å velge å fly i november fremfor desember.

Du kan  spare flere hundre kroner bare på å være litt fleksibel på resiedagene dine, og overnattingen pleier også ofte å være på en mye lavere prislapp enn hva den ofte er under høysesong. Det er også gjerne en rimeligere pris å hente fra de store flyplassene, gjerne om du flyr fra Norge og ut enn fra de midre, lokale flyplassene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *