Dataspill

De beste sportspillene på PC

Nordmenn elsker idrett, men det er ikke alle som får vært med. Diverse årsaker kan sette deg ut av spill, men som oftest er det rett og slett fordi vi ikke er gode nok. Så sant vi bikker en viss alder, så gir majoriteten av oss opp drømmene om å bli best i verden. Det er tross alt bare et begrenset antall mennesker som kan bli profesjonelle idrettsstjerner. Da er det dog godt å kunne falle tilbake på sofaen og spille noen spill som lar oss gjøre suksess, uten at det nødvendigvis er alt det harde arbeidet bak det. Sportsspillene er av denne grunnen kanskje de aller mest populære, men hvilke spill er egentlig de beste?

Football Manager 2019

Det skal godt gjøres å slå Football Manager på noen punkter egentlig. Spillserien som startet med Championship Manager på 90-tallet har utviklet seg fra et kult-spill til en verdenssuksess. I dag er det Sports Interactive som står bak dette fantastiske spillet. Spillet går ut på å simulere fotball ved å ta over rollen som trener. En skal altså aldri styre spillerne selv. I stedet gjør en absolutt alle grep som er mulig å gjøre på bakrommet for å påvirke simulasjonen i den riktige retningen!

NFL 2019

Naturligvis lager ikke EA Sports kun FIFA. De lager også spillet som er basert på den amerikanske formen for fotball, nemlig NFL. Det vil si, NFL er ligaen med Amerikas og verdens beste lag innen denne idretten. Amerikansk fotball trenger ikke kun være stort under Superbowl, og dersom du kanskje vil lære mer om hvordan spillet fungerer, drafting eller simpelthen kose deg med et spennende spill, så er NFL 2019 et godt alternativ for deg!

PRO Evolution Soccer 2019

Om du er en skikkelig FIFA fan, så er nok ditt hjerte helt knekt med tanke på at spillet ikke kom med på denne listen. Konkurrenten PRO Evolution Soccer, ofte bare kalt PES, kom heller med i år. Det er fordi de har gjort store endringer og er klare for å dominere spillbransjen igjen – det var tross alt de som var best før FIFA tok over med Ultimate Team. Nå har PES lansert PES Lite også, som er en gratisversjon for alle de mest populære plattformene. Så da er det bare å prøve seg frem!

Nyt sportsspill i 2019

Spill som FIFA, NBA, NHL, MLB og mange, mange andre kan selvfølgelig også nytes. Det finnes et bredt spenn av spill innenfor sport, og det hele handler egentlig mest av alt om hvilken sport det er du følger med på. Kanskje bør du dog prøve deg på en sport du ikke kjenner så godt til allerede?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *