Fotball

AC Milan og Electronic Arts inngår eksklusivt partnerskap

Den italienske fotballklubben AC Milan og spillselskapet Electronic Arts (EA) har inngått et eksklusivt partnerskap. Avtalen vil hjelpe begge parter levere bedre opplevelser til sitt globale publikum de neste årene.

Electronic Arts (EA) og den italienske fotballklubben AC Milan har nylig annonsert et flerårig partnerskap med fordeler for begge parter. Begge ønsker å levere innovativ underholdning i verdensklasse til sitt globale publikum. For første gang i AC Milans historie, vil det kun være i EA SPORTS™ FIFA at spillerne har mulighet til å konkurrere i Milan-drakten på ikoniske San Siro Stadium. Andre fotballspill vil ikke lenger kunne bruke klubbens navn.

Electronic Arts (EA) er et kjent spillselskap som står bak en rekke publikumsfavoritter, som FIFA, NHL, Madden, The Sims, Need for Speed, og mange andre spill. De har en hånd med i mange av det siste tiårets største spillsuksesser, og det meste de tar i blir til gull. Spillene deres er tilgjengelig på stort sett alle plattformer – PC, PlayStation, Xbox, mobil og mer til. De har hatt stor suksess med flere av titlene sine, og en rekke av markedets beste bettingselskaper tilbyr odds på turneringer og konkurranser hvor spillerne kjemper mot hverandre på EA-spill. 

EA Sports er i alle fall svært fornøyd med avtalen de har signert med AC Milan, skal vi tro daglig leder Nick Wlodyka i EA SPORTS FIFA.

– “Dette partnerskapet med AC Milan er et tegn på vår innsats for å gi mer autentiske og interaktive opplevelser til sportsfans over hele jordkloden. Milan er en dekorert og ikonisk fotballklubb, og vi ser fram til å tilby innovative og interaktive FIFA-opplevelser til alle AC Milan-fans i årene som kommer.”

Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer i AC Milan uttalte følgende om avtalen: “Vi er glade over å ønske EA SPORTS velkommen til AC Milan-familien som en Premium Partner. Dette partnerskapet symboliserer vår innsats for å levere interaktive opplevelser i verdensklasse til våre fans over hele verden. Som markedsleder innen gamingverdenen har vi funnet den perfekte partner i EA SPORTS, som kan hjelpe oss med å engasjere og underholde den neste generasjonen AC Milan-fans.”

Gjennom Milan-legendene Kakà og Andriy Shevchenko har EA SPORTS FIFA og AC Milan hatt et sterkt forhold både på og utenfor banen i mange år. AC Milan er en av de mest populære klubbene som flest spillere velger når de skal spille FIFA.

Dette er bare en av flere gode nyheter for Electronic Arts i det siste. Tidligere i sommer ble det kjent at EA og den spanske toppserien LA Liga har inngått et langsiktig samarbeid i en avtale som strekker seg over de neste 10 årene. EA forblir ligaens eksklusive Official Video Games Partner som gir selskapet rettighetene til å bruke lagene fra ligaen i sine FIFA-spill. Spillene skaper også et stort engasjement, og mange nye fans, rundt La Liga, slik at dette er en vinn-vinn-situasjon for begge parter.

FIFA har opplevd en utrolig vekst, med rundt 10 % økning i antallet unike spillere hvert år de siste par årene. I tillegg streames det masse FIFA på streamingplattformen Twitch. Mer enn 12 milliarder minutter med FIFA har blitt streamet, noe som tilsvarer 133 millioner fotballkamper! Antallet seere på Twitch har økt med 260 % på et år, godt hjulpet av FIFA Stay and Play Cup som ble kringkastet til millioner av seere i over 100 land!

Dette er resultatet av et langvarig samarbeid som har vart i over 20 år, og på den tiden har både La Liga og FIFA bygd seg opp som globale merkevarer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *